BASINDA YER ALAN HABERLER

BAHARAT ÖNERİSİ: Merve Kantarcı Çulha’ya açıklamalarda bulunan Uzm. Dr. Yegane Özcan, “Çorbaya eklenen kırmızıbiber kilo verdirir, karabiber ateş düşürür ve burun tıkanıklığını açar, karanfil ise akciğeri temizler.” dedi.

YABANİ İĞDE: Uzm. Dr. Yegane Özcan, antik dönemde başta Çin olmak üzere Roma’da sağlık, gençlik ve güzellik iksiri olan yabani iğde yağının faydalarını aktardı.

Rİskli Dergisi: Geleneksel ve modern tıp birlikte daha güçlü

Lavanta: Uzm. Dr. Yegane Özcan, “Mor altın olarak bilinen aromatik bitki lavanta, yara, yanık, viral enfeksiyonlar, anksiyete, despresyon, migren, menopoz dönemi ağrıları, uykusuzluk ve saçlardaki kepek gibi birçok rahatsızlıklara destek tedavisi oluyor.” ifadelerini kullandı.

Yaban Mersini: Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uzmanı Uzm. Dr. Yegane Özcan, “Doğal antiseptik ve antibiyotik yaban mersini meyvesi özellikle öksürük ve boğaz enfeksiyonu için yaprakları ile birlikte kullanılıyor. Spazm, varis ve uyku bozukluğuna iyi gelen yaban mersini meyvesi menopoz döneminin daha rahat geçirilmesine yardımcı oluyor.” ifadelerini kullandı.

WhatsApp
Yardımcı Olabilir miyim?
Merhaba, size nasıl yardımcı olabiliriz?